Captain Sports Bubbelballen
 
Klant is Captain!

Over ons

 

Maak kennis met de mensen achter Captain Sports!  

 

 

Een jonge start-up opgericht om aan de wensen van de klanten te voldoen.  

 

 

In april 2019 zijn de jonge mannen: Marc Ouwerkerk, Daan Favier & Brahim Moussaoui begonnen met het opstarten van Captain Sports. Met een gezamenlijke passie en interesse voor Sport & Ondernemen ontstond het idee om met elkaar een bedrijf te starten en aan de slag te gaan met ondernemen.   

 

 

Captain Sports houdt zich bezig met het verhuren van Bubbelballen, verzorgen van activiteiten/evenementen en Personal Training.   

 

 

De klant is Captain! De mannen van Captain Sports zijn gericht op het vermaken en optimaal begeleiden van hun klanten.  

 

 

Maak kennis met: Team Captain Sports

Brahim Moussaoui

Brahim Moussaoui

Positie Eigenaar, Vennoot

Over Student Commerciële Economie: Sportmarketing & Management - Personal Trainer Captain Sports - Health & Wellness Coach David Lloyd Utrecht

Een droom tot werkelijkheid maken! Samen met twee van mijn beste vrienden een onderneming met een sporttint starten. Ik hoop veel mensen te kunnen helpen, begeleiden en te vermaken tijdens de Personal Training en Bubbelbal activiteiten!

Marc Ouwerkerk

Marc Ouwerkerk

Positie Eigenaar, Vennoot

Over Student Erasmus Universiteit: Rechtsgeleerdheid - Activiteiten verzorger en ICT Captain Sports

Ondernemen is een mooi vak en samen met twee van mijn beste vrienden kan ik dit nu realiseren door Captain Sports. Sportiviteit is voor mij ook belangrijk en dit past perfect bij ons bedrijf. Ik hoop bij elke aanvraag iedereen het zo goed mogelijk naar hun zin te maken!

Daan Favier

Daan Favier

Positie Eigenaar, Vennoot

Over Student Avans Hogeschool: Bedrijfskunde

Captain Sports is voor mij een mooie kans om veel te leren. Daarnaast vind ik het erg leuk om mensen een topdag te bezorgen. Als mensen het naar hun zin hebben dan heb ik geldt dat ook voor mij!