Captain Sports Bubbelballen
 
Klant is Captain!

Info

Wat is Personal Training? 

Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen passend bij jouw wensen en lichamelijke conditie! Dit is voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan zo belangrijk om je doelen te behalen én te behouden.

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met jou aan een gezonde(re) en energieke(re) leefstijl. 
De personal coach is je eigen motivator, inspirator, coach, trainer, begeleider, sportmaatje, mentalcoach, vertrouwenspersoon én geeft je advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

De afspraak met de personal trainer staat vast (en gaat dus altijd door), ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin hebt. De personal trainer is namelijk jouw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je onvermoeibaar helpt en herinnert aan jouw doelen.

Intake

Een goed intakegesprek vormt de basis voor een veilig en realistisch trainingsprogramma. Het intakegesprek geeft onder meer inzicht in je leefstijl, eet- en beweeggedrag en medische achtergrond. Dit is geheel gratis en vrijblijvend bij aanmelding voor de PT sessies. 
Let op! Bij de Leefstijlplan pakketten '' Gold & Platinum vallen de Intake & Meting buiten het weektarief. 

 

Waarom Personal Training? 

Steeds meer mensen nemen een personal trainer, maar waarom? Wat zijn de redenen om een te kiezen voor deze coach? 

  • Het lukt je zelf niet om resultaat te behalen
  • Een personal trainer helpt je je grenzen op te zoeken
  • Geen saaie, vaste fitness-routine / work-out 
  • Sneller en resultaat gericht te werk gaan
  • Persoonlijke begeleiding van iemand met verstand van zaken
  • Je kunt al je vragen over sporten, voeding en gezondheid stellen 

 

Vragen of twijfel over Personal Training?
Neem gerust contact op met onze Personal Trainer